Etnogaala

Suomen ensimmäinen Etnogaala järjestetään ti 7.11. Tavastialla, Helsingissä. Gaalassa tullaan palkitsemaan kansan- ja maailmanmusiikin sekä kansantanssin ansioituneita tekijöitä ja toimijoita vuosittain.

 

Tavoitteena on rakentaa kansanmusiikin ja kansantanssin näköinen juhlailta - vähemmän puheita, enemmän livemusiikkia ja tanssia. Yle välittää ja tallentaa tapahtumaa TV- radio- ja nettikanavillaan. Etnogaalan virallinen julkistus tehdään kesäkuussa, mutta laita syksyn päivä jo kalenteriin!

 

Etnogaalan järjestää Kansanmusiikin ja Kansantanssin Edistämiskeskus (KEK). Gaalalle etsitään erilaisia yhteistyökumppaneita. Jos yrityksesi tai organisaatiosi haluaisi olla mukana aallon harjalla nostamassa kansanmusiikkia entistä suuremman yleisön tietoisuuteen, ota yhteyttä!

Etnogaala julkaistaan virallisesti juhannuksen jälkeen.

--

The first Etnogala in Finland will be organised on 7th on November 2017 at Tavastia, Helsinki. Etnogala gives awards for folkmusic, worldmusic and folkdance artists and other actors. Official launche and more information will be given on June. Mark the date to your calender!

 
Etnogala is organised by the Committee of folk music and dance in Finland (KEK). The national radio and TV broadcasting company Yle will record, stream live and and send the programs via their channels.

Etnogaala will be released in the end of June.

 

Lisätietoja:

Sirpa Lahti

Kansanmusiikin ja Kansantanssin Edistämiskeskus ry. (KEK)

040-7384736

tj@kansanmusiikki.fi