Ohjelma ja liput 2017

Etnogaala (pääsivu)

Ehdokkaat 2017

Ohjelma ja liput 2017

Yleisöehdotukset / suggestions

Etnogaala (på Svenska)

Ethnogala (in English)

 

Etnogaala 7.11. klo 19 Tavastia-klubi

 

Tervetuloa Suomen ensimmäiseen Etnogaalaan. On aika palkita, muistaa, iloita ja nauttia musiikista ja tanssista. Tilaisuus on arvokas, muttei tylsä/jäykkä /jäyhä

 

Rokkipaikkana tunnettu Tavastia-klubi muuntautuu kahden lavan etno-klubiksi 7.11. klo 19. Tavastian henki ja asenne sopivat Etnogaalalle, jossa ei pönötetä vaikka jaetaankin pystejä, vaan iloitaan ja nautitaan musiikista ja tanssista. Gaalassa vuorottelevat huikeat esitykset ja palkitsemiset eri lavoilla. Yle striimaa gaalan suorana nettiin Yle Teemalle, tekee suoran lähetyksen Yle radio 1:n Etnoiltaan sekä tekee myöhemmin kolme erillistä tv-ohjelmaa illan esiintyjistä.

 

Etnogaalassa esiintyvät:

BaranBand

Maija Kauhanen

Suistamon sähkö

ja pari muuta myöhemmin julkaistavaa artistia...

Löydät myös esiintyjien esittelyt ehdokas-sivulta: www.kansanmusiikki.fi/etnogaala/ehdokkaat2017

 

Etnogaalan lippuja myy Tiketti:
liput ennakkoon 12-20 € 15.10. saakka, sen jälkeen ja ovelta 15-22€.

Etnogaala tekee yhteistyötä ke8.11. Tavastialla järjestettävän Taiga-Klubin kanssa. Kumpaankin iltaan myynnissä myös yhteislippu 20-35 €.


Etnogaalan järjestää Kansanmusiikin ja Kansantanssin Edistämiskeskus (KEK) yhteistyössä Ylen kanssa. Muut yhteistyökumppanit ovat Maailman musiikin keskus, Music Finland, Elvis ry, Tanssin Tiedotuskeskus, Muusikkojen liitto, Suomen Nuorisoseurat, Teosto, Suomen kansanmusiikkiliitto ja Radio Helsinki. Etnogaala on osa maailmanmusiikkifestivaali Etnosoi!:n ohjelmaa. Gaalaa tukevat Musiikin edistämissäätiö, Kalevalaseura ja Maaseudun sivistysliitto.