Class Perla Helmikaulakoru viola

lila helmikaulakoru - asukorut.fi
35,00 €
-+
Koodi:
Class Perla - helminauha - lyhyt - lila

​Lila makean veden helmikaulakoru

Tyylikäs ja voimakas liilan sävyinen makean veden helminauha, jonka pituus on säädettävissä 40 - 46 cm. Helmien välissä on 14 kpl Swarovski kristallielementeistä tehtyjä renkaita. Kristallien sävy on kristallin kirkas. Kristalli renkaiden leveys on 2 mm.

Helmet ovat halkaisijaltaan 1,2 - 0,5 cm. Suurimmat keskellä olevat 3 helmeä ovat 1,2 cm ja reunimmaiset 0,5 cm. Näiden keskellä olevat helmet ovat halkaisijaltaan 1 cm.

​Korumetalli:

Korumetalli on rodioitu messinki joka on antiallergeninen, ei sisällä nikkeliä eikä lyijyä. Rodinoitu messinki on Euroopassa suosittu, yleinen ja vanha korumateriaali ominaisuuksiensa vuoksi. Sen voimakas hopeanhohtoinen kiilto korostaa korun muotoja ja värejä. Materiaalina se on kevyt joten siitä valmistetut korut ovat miellyttäviä käytössä. Käytössä se on kestävää ja laadukasta.

Kristallit tuovat perinteiseen helminauhaan ylellisyyttä ja säihkettä sekä korostavat helmien lilaa sävyä. Kirkkaat kristallit korostavat voimakasta lilan sävyä. Tämä kaulakoru herättää huomiota!

Aitoussertifikaatti

Kaikki Malú asukorut valmistetaan perinteisenä kultasepän käsityönä Pohjois-Italiassa. Jokaisen korun mukana saat Swarovski kristallielementin aitoussertifikaatin.