Korvakorut Arco/E Kristalli

korvakorut argo kristalli asukorut.fi
35,00 €
Koodi:
Arco/E - Korvakorut - kristalli

​Kirkas, roikkuva Swarovski kristallikorvakoru

Kirkas kristalli Swarovski kristallielementti, roikkuvassa nappikiinnitys korvakorussa, joka aavistuksen valossa taittaa vaalean punaiseen.

Hauska ja erilainen, persoonallinen muotoilu.

​Korumetalli:

Korumetalli on rodinoitu messinki, joka on antiallergeninen, ei sisällä nikkeliä eikä lyijyä. Rodinoitu messinki on vanha ja suosittu korumateriaali Euroopassa ominaisuuksiensa vuoksi. Siinä on voimakas hopeanhohtoinen kiilto joka tuo korun persoonan, muodon ja värit kauniisti esille. Materiaalina se on keveä joten siitä valmistetut korut voivat olla myös suuria ja näyttäviä. Euroopassa rodinoitu messinki on erityisesti hää- ja asukorumateriaalina.

​Korvakorujen mittoja:

Korvakoruissa on 2 kpl kristalleja, pienempi nappikiinnityksen kohdalla ja isompi joka ns. roikkuu korun alaosassa. Pieni on halkaisijaltaan 5 mm ja isomman halkaisija 8 mm ja korkeus 6 mm.

Alaosassa oleva isompi kivi heijastaa herkän vaalean punaisen hehkun valosta mutta pienempi ylhäällä säilyttää kristallin kirkkauden koko ajan.

Korvakorujen pituus 2,5 cm.

Nämä korvakorut ovat perinteisellä nappi kiinnityksellä.

Aitoussertifikaatti

Jokaisen Malú asukorun mukana saat Swarovski kristallielementin aitoussertifikaatin. Sertifikaatti on aina numeroitu. Asukorut valmistetaan Pohjois-Italiassa kultasepän käsityönä.